Merhaba, adım Sinem. 21 yaşındayım. Yazılım ile yıllardır ilgileniyorum. Artık tecrübelerimi kullanarak siz değerli R10 üyelerinin yazılım, websitesi işlerini tamamlayıp R10 üzerinde belli bir portföy oluşturmayı hedefliyorum.

Websitesi / Yazılım ile alakalı tek konum bu olacaktır. Sabit konum bu olacağı için, tüm müşterilerimin yorumlarını bu konu altında toplamayı düşünüyorum. Konuyu belirli aralıklarla güncellemeyi düşünüyorum.

Öncelikle yeteneklerimden bahsedeyim.

🏆 Kullandığım Teknolojiler 🏆
- HTML 5
- CSS 3 / Boostrap 4
- Javascript / Jquery
- PHP 7 / Codeigniter 3

🧩 Öğrenme Sürecinde Olduğum Teknolojiler 🧩
- VueJS
- Android / Java / Kotlin
- Nuxt JS
- GoLang
- C++

Kullandığım Hazır Teknolojiler
- WordPress
- MyBB
- XenForo

🎬 Kabul Edilen Projeler 🎬
- Kurumsal Websiteleri / Özel Yazılım - WordPress
- Kişisel Websiteleri / Özel Yazılım - WordPress
- E-Ticaret Projeleri / Özel Yazılım - WordPress (Opencart kullanmıyorum - bir türlü sevemedim)
- Mobil Uygulama / Özel Yazılım / Webview ( YAKINDA )

🎨 Çalışma Stilim 🎨
-İş başı ödemenin yarısı - iş sonu demo gösterilir, kalan yarısı alınır - iş teslim edilir

🧶 Kullandığım Programlar 🧶
- Adobe Photoshop CC 2017
- Adobe Illustrator CC 2017
- PHPStorm
- WebStorm
- Android Studio
- Unreal Engine 4

💵 Ödeme Yöntemleri 💵
- Akbank
- Yapı Kredi
- Ziraat Bankası
- Enpara

✉️ Notlarım ✉️
- WordPress işlerinde projeniz için uygun bir tema seçiyorum, bu temayı satın alıp sizin için sitenize entegre ediyorum. Siz elinizi bile sürmeden ben tüm sitenizi size hazır şekilde sunuyorum.
- Özel yazılım projelerin bütçelerini vereceğim emeğe ve harcayacağım zamana göre belirtiyorum.

📚 Referanslar 📚

enxdesigN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ediyorum, hızlı ve planlı bir düzenleme süreciyle, tüm olaya hakim şekilde detaylarını verdiğim siteyi halletti.
En önemli nokta ise kendi fikrini siteye yansıtması. Böylelikle onu şöyle yap, bunu böyle yap diyerek boş yere yorulmuyorsunuz. Zaten bu detayları yapılmış halde teslim ediyor, şunu da yaparsak güzel olur şeklinde fikir beyan ediyor.
Açıkcası bu ilk işim olmayacak, elinize sağlık. Yeni bir site projesi için detayları ileteceğim bir kaç gün içerisinde.
mhmt34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site yapımı ile ilgili çalıştık, işinde gayet başarılı ve hızlı diyebilirim, 1 gün içerisinde tasarımı istediğim şekilde yaptı, sonrasında ek olarak yapılması gereken değişikleride söyledim onlarıda yapıp işi teslim etti, teşekkürler.
ozgunlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ve evet işi teslim aldık arkadaştan.
Gayet titiz ve iyi çalışıyor.
Ayrıca aşırı ilgilidir kendisi
Buradan da teşekkürlerimi iletiyorum kendisine ve tavsiye ediyorum

🤙 Proje & İş Teklifleriniz için Özel Mesaj yardımıyla bana ulaşabilirsiniz.

// Güncelleme!!!
Sadece R10 üzerindeki referanslarımı yayınlamak istediğim için 5 kişiye 200 TL'ye websitesi yapıp teslim edeceğim.
3 Kişiye websitesi yapılıp teslim edilmiştir. Değerli müşterilerimin yorumları konudadır.
Wordpress Site ve Özel Yazılım websitelerinize talibim.

Şartlar:
- Alan adınız olmalı
- Hosting servisiniz olmalı
- Websitenizin sektörü belli olmalı
- Örnek bir site iletilmeli

200 TL'ye Websitesini Yaptıran Olan Kişiler:
1- @enxdesigN; -> Teslim Edildi
2- @mhmt34; -> Teslim Edildi
3- @ozgunlu; -> Teslim Edildi