Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın.
1 yıl yaşamak gibi bir kaide yok.
Ayrıca yazıdan anladığım kadarıyla banka hesabı değil de bir EMI hesabı var ortada.
Konuyu açan arkadaşımız bir açıklama yaparsa memnun olurum.
Son olarak 40000 Euro rakamı komik duruyor çünkü yaklaşık 5 kat yüksek bir rakam yazmışsınız.
Kalem kalem ne masraf yapıldığını yazarsanız sevinirim.
Hocam niyetinizi anlamadim, sizin gibi insanlari da sanirim hic anlamayacagim.
Madem siz 5'te birine yani 8bin Euro'ya kurabiliyorsunuz, ne diye benim konuma yaziyorsunuz ki?
Kurun kendinize veya bu isi yapiyorsaniz konu acin siz de.
Ben sirketi, masraflari tartismaya acmadim, ileri geri konusma yapilsin, konuyu tartisalim falan demedim.
Satis ilani bu.
Konu icinde bahsetmistim, tüm masraflarin dökümani var, ciddi alici cikarsa oturulur konusulur.
Kar amaci yok demistim, sanirim anlamadiniz.
Yok eger ben müsteriyim diyorsaniz buyrun gelin, Almanya'da veya direkt Malta'da bulusalim yüzyüze bakarken konusalim.
Ben abartiyormusum gibi davranmaniz anlamsiz.
Sirketin adini bile acikca verdim ki yanlis anlama olmasin, daha fazlasini da aciklamak istemiyorum zira sirketi devralmak isteyecek kisinin de hosuna gitmeyecektir ancak sirket mali acidan avantaj saglayacak sekilde yapilandirilmistir. AB ülkelerindeki sirket & banka hesaplari vs. ile full paket durumundadir, buna ihtiyaci olan ve anlayan anlar ne demek istedigimi.
Burada yapilmis, hazirlanmis olan yapi icin danismanlik hizmeti alacak olsaniz binlerce euro ödemeniz gerekir.
Neyse, 8bin Euro'su olanlar arkadasa basvursun ciddi alicilar bana PM ile ulasabilir.