Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Hocam sana tecrübe ettiğim ve bence %99 işine yarayacak bir yöntem söyliyim. Bende aynı durumdayım ve bu yöntemle 1 ayda 2,5 kilo civarı aldım. Şimdi öncelikle belirtmek istiyorum çok zahmetli bir yöntem ve ben sırf üşendiğim için bitirdim. Aslınca çokta yeni bir şey değil. Her neyse sadede geleyim. Günlük olarak yemeğini ye. Üşenmeden fazla fazla. Daha sonra kilit nokta akşam yatmadan önce 30 cici bebe 1 muz 2-3 yumurta(çiğ, tadını beğenmiyorsan da sıkıntı yok almıyorsun karışımın içinde) üzerine süt. Ben toplam blendırladıktan sonra sütle 1 litre içecek hazırlıyordum. Besin değeri 40gr protein ve 1000-1200 kalori civarı oluyordu hesaplarıma göre. Bunu yatmadan önce içiyordum. Her gece yaptım ve 1 ayda 2-3 kilo arası aldım. Şimdi eğer üşenmeden içersen bence sende kilo alırsın. Miktar fazla deyip yarım yapsan belki fayda göremezsin çünkü 7000 kalori bir kilo gibi bir mantık var ve bu teoride haftalık bir kilo anca aldıran bir formül zaten. Pratiğe dökünce bana yaklaşık 2,5 kilo aldırdı. Şunu da belirteyim hafatada bir kilo bile fazla tabiki yani pekte sağlıklı değil. Bence 2-3 ay devam edip ara vermen mantıklı olur.
Not: Sağlıklı bir yöntem olduğunu savunmuyorum, vücudun ters bir reaksiyonda gösterebilir çünkü içerisinde çok fazla malzeme var. Ben tarifi verdim uygulayıp uygulamamak sana kalmış tabi ki.
Dostum elimden geldiğince açıklama yapmaya çalıştım. Umarım faydalı olur.