Novi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, bize de zamanında bayilik teklifinde bulundular, fazla sunucunuz var, bayimiz olun şeklinde, kabul etmedik o aralar aramızda bir problem yoktu, pekte gerek duymadım, burda bayiden çok ticari ahlak olarak kaybetti.
Tutupta bayiye sağladığı imtiazları normal kullanıcılarada sağlasın diye bir şey demiyorum, ancak 1 ay kullanılmış bir sunucuya, son kullanım tarihinden önce iptal onayı alındığı halde 3 aylık fatura çıkarmak ne kadar doğru ?
2 ay faturaları esnettiğinizi söylüyorsunuz, şöyle düşünün, 2 ay sonra sunucuyu iptal ettirmek istediğinizde 5 aylık fatura ödüyorsunuz, size göre doğru bir şey mi?
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz kabullenecek bir durum değil tabiki ancak o kadar sunucuya bayilik almanız sizin için çok avantajlar doğrabilirdi diye düşünüyorum. Enazından bu gibi durumlarda incelik gösterebilecek ve insiyatif kullanabilecek yetkili kişilerin yönetiminde olabilirdiniz. Personellere kalırsanız açık söylemek gerekirse sizi borçuluda çıkartır, sizin istemediğiniz hizmeti size yansıtır vs vs. Sanırım yaptıkları hata şu çok stajyer çalıştırıyorlar bu nedenle personel olarak iki gün sonra aynı adamı bulamamak ve derdini tekrar anlatmak gibi sıkıntılar doğabiliyor. Geçmiş olsun dediğim gibi yapabileceğimiz bir durum varsa elimizden gelen yardımı esirgemeyiz.