Herkese selamlar.
2007 yılından beri kullandığım isimtescil.net, tam bir skandala imza atmış bulunuyor. Siz siz olun, kıymetli domainlerinizi aman burada tutmayın. Ben yandım siz yanmayın.
Ekteki fotoğrafta faturasının da görüneceği üzere, 25.04.2018 tarihinde uzatmış olduğum jenerik sayılabilecek bir domainimi isimtescil.net uzatma işlemi yapmadığı için, başkası tarafından satın alınmış.
Listemdeki süresi azalan domainleri uzatmak için isimtescil paneline girdim ve domainin dnslerini değiştirmeye çalıştım ancak yapamadım. Domaine girdiğimde başkasının kullandığını ve whois kayıtlarında benim bilgilerimin olmadığını gördüm. Bir sorun olduğunu düşünerek ticket açtım ve bu talihsiz açıklamaya denk geldim.
Gelen yanıt:
"Merhaba,Kayıt firması bizden yapmış olduğunuz uzatma işlemini işleme almayıp uzatmasını sağlamamış gözükmektedir.Domain boşa düşüp başka firmadan kayıt olmuş.Bizdeki panelinizde sistem bunu fark etmediği için hesabınızda domain aktifmiş gibi gözüküyordu.Panelden domain kaldırıldı.Yaptığınız uzatma işlemi beklemede gözüküyor.Ödemesini kartınıza sağlayabiliriz.Süre uzatımı ile ilgili kayıt firmasınca kaynaklanan sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.iyi günler."
İnanılmaz gerildim ve para iadesini kabul etmediğimi; domaini geri istediğimi, aksi taktirde yasal yollara başvuracağımı yazdım. İnceleme yapılacağını ve Pazartesi dönüş yapacaklarını yazdılar.
Kanıtlarım:
Ek 1: Fatura
Ek 2: Sipariş detay ekranı
Ek 3: Destek yazışmaları
Bakalım bekliyorum, sizce nasıl bir sonuç çıkar?