Hayırlı uğurlu olsun hocam.
Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar dilerim işin ve yaptıkların içinse tebrik ederim
Kiracı bu zamanda büyük dert. Sizin içinse hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun hocam. İnşallah bana da nasip olur.
Abi güle güle otur.
Allah bizlerede nasip eder inşallah.
Öncelikle hayırlı olsun ancak yatırım konusunda yanlış yönde olabilirsin. Ev almak mantıklıdır ancak sadece tek bir ev! Sonrasında tüm parayı eve yatırarak kira geliri seni tatmin etmez.
Misal 200 bin lik 4+1 evimi geçen ay aldım. Kiraya versem ayda maksimum 600 lira gelecek. Evin değeri ile dask değeri orantısız aradaki fark 60 bin lira eksik. Yani ev fiyatları tavanda ilçemizde. Şimdi kalkıp da 2. bir ev için yatırım yapmam. Oraya verilecek parayı legal ve getirisi mantıklı olan araçlara yatırmak daha mantıklı.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Değerli yorumlarınız, dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Şimdi Tanrı eviniz de güle güle oturmayı nasip etsin. Başarılarınızın da devamını dilerim. Umarım daha iyi evlerde de oturmak nasip olur. Ama anlamadığım şey, ev aldınız heyecanınızı bizlerle paylaşıyorsunuz çok güzel. Ama sektörü falan neden karıştırıyorsunuz? Konu altına pm istemeyin sektörle ilgili diye ibare ekliyorsunuz. Evinizi aldığınızı söyleyin geçin ne gerek var böyle bir detaya.
Teşekkür ederim hocam. Cümlemiz için inşallah. 5-6 kişiden PM geldiği için öyle bir detaya ihtiyaç duydum hocam.