Hoşbuldum
daha iyi yerlere gelmen dileği ile şimdiden hayırlı kazançlar diyelim : ) kolay gelsin.
İnşallah

çok teşekkür ederim
Hoşgeldiniz aramıza, Umarım sizler gibi diğer bayan arkadaşlarımızda aramıza katılarak hem kendilerini genişletmek adına hemde bu sektörde var olmanızı sağlarsınız. R10 Herkes için güzel bir platform tekrardan hoşgeldiniz hayırlı olsun.
Hoşbuldum. Bende o konuda sizinle aynı fikirdeyim kadınların bi çok sektörde aktif olarak bulunmaları iş gücü açısından çok iyi oluyor ve dediğiniz gibi burası gerçekten çok güzel.
Hoşgeldiniz, her şey gönlünüzce olsun. İyi forumlar...
Hoşbuldum, teşekkürler
Hoşgeldiniz, umarım iyi vakit geçirirsiniz.
Hoşbuldum, teşekkürler
Merhaba Sinem,
Normal kızlar gibi olamadım düşüncen konusunda sana katılmıyorum. Kendini belirttiğin alanlarda geliştirmiş olman senin için bir artı sağlar, sağlıyordur da. Bilgisayar sistemleriyle haşır neşir olarak, kod yazabilmek, geliştirmede bulunabilmek bir anormalite göstergesi mi? Bu konu da biz erkeklerin egemenliği altında olmamalıdır. Kendini bu şekilde anormalize ederek, bu tür düşüncelere kapılma bence.
R10 ailesine hoş geldin.
Hoşbuldum öncelikle, Sektörde ağırlıkla erkeklerin bulunduğu gerçeği ve benim çevremin bana gösterdiği kadından yazılımcı mı olur, aaa kadın yazılımcı gibi tepkiler nedeniyle öyle bir yazı yazmıştım.

Ama umarım sektörde daha yaygın bir kadın kitlesi oluşur ve bu dediğiniz gibi bir anormallik belirtmez
Hoş geldiniz, iyi forumlar..
Hoşbuldum, teşekkürler
Hoşbuldum
Merhaba,
R10 ailesine hoş geldiniz.Yaşadığım şehirde yeni R10 üyeleri görmek beni de gururlandırıyor. Umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.
İyi Forumlar..
Samsun'da daha çok vardır diye düşünüyorum, hoşbuldum
Hoş geldiniz Bayan elinden Devolper de geldi
Hoşbuldum
Hoş geldin Sinem. R10 ailesinde hemcinslerimi görmek beni mutlu ediyor. Başarılar diliyorum
Hoşbuldum, sayımız az diye tahmin ediyorum ama inşallah bir gün sayımızın daha da arttığını göreceğiz, o zaman daha mutlu olacağız
Bende foruma üye olduğumda konu açmıştım 3 kişi cevap vermişti sadece. Forumun geliştiğini görmek gözlerimi yaşarttı

Şimdiden başarılar sinem hanım
Teşekkür ederim, size de başarılar