baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TR odaklayarak hem kullanıcı hem gelir potansiyelini azaltırsınız
Proje içinde oyun alacaksanız Unity Projeleri tercih edin Buildboxa göre daha kaliteli yapımlar mevcut
Doğrudur, satın aldıktan sonra ENG üzerine bir de TR ekleyerek daha güzel şeyler çıkartabilirim. teşekkürler görüşünüz için.

AwoApp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Test etmeden, kullanıcı yorumlarını okumadan, değerlendirmesine bakmadan bir uygulama alayım. Sadece ismini değiştireyim, bir de iconfinderden de güzel bi icon bulayım kendi reklamımı ekleyip google playe atayım. Açıklama kısmına sadece oyun ismini yazayım göndereyim. Sonra ayda 300-400₺ kazanayım gibi bir düşünceniz varsa 20 dolar oyun+reskin için verdiğiniz paraya yazık olur daha iyi bir yerde değerlendirin. Fakat ben uygulama alayım, farklı bir konsept ekleyeyim, uygulamamın içeriğini anlatan bir ikon hazırlayayım. Mağaza giriş görsellerini asoya uygun hazırlayayım, uygulama açıklamasını da uygun anahtar kelimelerle asoya uygun olarak hazırlayıp yollayayım. Sonra buna bir miktar reklam verip gelişmeleri izleyeyim derseniz o uygulamada ayda 300-400₺ kazanmasanız bile tecrübe sahibi olursunuz. Bir daha ki girişiminizde aynı hataları yapmazsınız, hayalini kurduğunuz gelirli uygulamaya bir adım daha yaklaşırsınız ve bunu gerçekleştirirsiniz.
Tabiki de al hemen google play'de yayınla yaparak kazanacağımı düşünmedim. fakat bu işlerde henüz yeniyim.

emek vererek güzel şeyler her zaman çıkacaktır düşüncesindeyim. teşekkürler görüşünüz için.