Merhabalar,
Yaşadağınız sorunlar için açıkcası üzüldüm zira yaklaşık 10 yıldır hetzner ve 3 yıldır Myloc resmi bayilerinden biriyiz.
Sizin yukarıda yazmış olduklarınıza gerçekten şaşırdım zira böyle bir durum olacağına asla inanmıyoruz. Tek sıkıntı siz sunucu siparişi verirken karşınıza çıkan Vertragsverlängerung: Automatisch Seçeneğini kaldırmadan sipariş veriyor olmanızdır. Kesin bunu yaptınız demiyorum ama %90 budur.
Bu seçenek sunucunuzun otomatik yenilenmesi ve çıkan faturayı ödemeyi kabul ettiğiniza dair bir bölümdür.
Zira bu güne kadar hiç bir sunucu için iptal talebi vermedik çünkü Myloc çalışma sisteminde sunucuya iptal talebi vermek diye bir durum asla yoktur.
Myloc'ta son ödeme günü gelen sunucu otomatik olarak erişimi kesilir ve 7 gün boyunca panelinizde bekler.
Bu sunucu 7 gün boyunca panelinizde beklediği için siz anlık olarak bu hizmetin ödemesini yaptığınız an tekrar aktif konuma gelir. Siz ödeme yapmadığınız sürece 7 gün sonunda bahsi geçen ürün panelinizden kaldırılır ve size herhangi bir fatura gönderilmez.
Bu sıkıntıları yaşamış olmanız tamamen sizin hatanızdan kaynakladığını düşünüyoruz.
Biz Myloc firmasındaki 2-3 yetkili ile skype üzerinde dahi görüşüp ürünlerin fiyat politikası hakkında dahi tartışabiliyoruz.
Firma bunları görüyormudur r10 forumunu takip ediyor mu bilemiyoruz ama emin olun almış olduğunuz herhangi bir ürünün performansını beğenmediğiniz zaman 15 gün içerisinde geri iade de alabilirsiniz Tabi bu durum 3 ay'dır aktif olan sunucunu son ay ödemesini geri almak koşulunu kapsamıyor.
Saygılarımla.
Yunus UNAL
Selamlar, aşağı yukarı 1 senedir bizde çalışıyoruz,
Vertragsverlängerung kısmı konusunda bilgimiz var, sadece myloc değil, myloc'a bağlı 3 farklı servistede sözleşme uzatma yada 1 aylık kiralama opsiyonu mevcut, myloc gibi bir kurumda buna dikkat ediyoruz, çoğu zaman sunucu iptal talebinde bulunduk, iptal edildi, ancak bu son sunucuda nedense sıkıntı oldu, sunucuyu iptal ettiklerini son kullanım tarihinden sonra kullanılmayacağını hem mail, hem destek talebi ile bildirdikleri halde 3 aylık fatura çıkartıyorlar.
Telefon ile görüşmemde, olağan bir durum olduğu yanıtını alınca, zaten destek talebi ile tüm sunucuların iptal edilmesini istedim, 3 farklı servistede sunucu geçişlerini yaptığımda tamamı için iptal talebinde bulunacağım.
Teşekkürler.