SalihDurak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır hayır abur cubur sizin için sadece zaman kaybı abur cubur değil önünüzde hangi yemek varsa onunla zorlayın kendinizi. Hatta ara ara haftada maks. 2-3 kez olmak üzere hamburger ve pizza menülerini tercih edebilirsiniz. Örneğin marka vermek yasak mı bilmiyorum ama diyelim ki Burger Kingdesiniz alın bir menü iyisinden king boy seçin bunu bitireceğim diyin ve bitirin.
onlarda var ama etrafta kilo alanların çogunu abur cubur yerken görüyorum ve kilo alıyorlarlar ne kadar saglıklı bilmiyorum etkisi oluyormuş ondan denemek istedim örnegin king boy bir yemekle abur cuburla aynı sayılmazmı

cnazade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kilo almak , kilo vermekten daha zor maalesef. Düzenli bir planla ilerlemeniz gerek. Bunun için de diyetisyene gideceksiniz. Tabi ki daha öncesinde dahiliyeden kan tahlili yaptıracaksınız. Diyetisyen ona göre size bir program yazar. Özel bir diyetisyen bulmanız daha iyi olur sürekli ilgilenir.
Doktor tavsiyesiyle kilo alanlar genelde sonra verme sorunu yaşadıgı için yapay yolları denemeyi korkuyorum, dogal yollara yöneliyorum

ibrahimdvc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
46 kiloydum ne yaptıysam kilo alamadım, vitamin, ilaç, doktor herşeyi kullandım ama alamadım. VEE saldım zamana bıraktım hiç uğraşmadım şuan 70 kiloyum
Maalesef bazen zamana bırakılmıyor, zayıf kalmak istemiyorum çok zayıf oldugum için özgüvenimi kırıyor onun için zamana bırakmak yerine zamanında kilo almayı istiyorum