Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca fit 365 programını indirin telefonunuza o sizin kilonuza ve haftalık kaç kilo almak istediğinize göre kalori hedefi söylüyor
yediğiniz yiyecekleri programa ekliyorsunuz kalorileri otomatik çıkıyor
böylece günlük kaç kalori yediğinizi görüyorsunuz
5 kilo bile alsam şükredecem, denemedigim şey kalmadı nerdeyse umarım söyledikleriniz bendede sizin gibi işe yarar, tavsiyelerini mutlaka deneyecem çok teşekkürler

SalihDurak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam,
2 Yıl önceye kadar 50 kiloydum şuan 72 kiloyum. İşin sırrı üst sınırınızı kırabilmekte... Örneğin bir yemek yediniz iyice kesildiniz işte orası sizin sınır çizginiz geçin onu. İlk yiyişlerde kusar gibi olursunuz ama durmayın çatlıyorum dediğiniz ana kadar yemeye devam edin. Eğer gün içinde aşırı fazla hareket ediyorsanız biraz azaltın ama asla gün içinde hareketsiz durmayın. Sürekli yemeye devam edin protein ve karbonhidrata ağırlık verin örneği pirinç yerine bulgur yiyin. Ama dikkat kilo aldıktan sonra iştahınızçok açılmış olacak benim gibi 2 kavurma veya 2 döner gibiçok yemeye başlayacaksınız istediğiniz kiloya ulaşınca da bunu normalde düşürmek püf nokta.
Düzenli olmasada ara ara yapıyorum yemekle normal doyduktan sonra abur cuburla sonunu zorluyorum bu aralar, tavsiyenizi dikkate alacam teşekkür ederim.