Concerta' yı geçen ay kullandım. Durumunuza benzer hatta daha kötü diye niteleyebileceğim bir pozisyondaydım. Bir arkadaş kullanıyordu ona sıkıntılarımdan bahsettim bana 4 adet verdi. Hayatımda o kadar konsantre olduğumu ve zamanı iyi yönettiğimi hatırlamıyorum. Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi Concerta'nın da maalesef sancılı bir sonu var. Düşüşler diye tabir edilen ilacın tesiri geçmeye başlayınca içinizi kaplayan huzursuzluğu kelimelerle ifade edemem. Ritalinin 10 katı etkili desem yeridir.
En yakın zamanda deneyeceğim bu ilacı. Oldukça merak ettim. Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler 😊
Concertayı düzenli kullanıp pişman olan birçok tanıdığım var dikkatli olmanızı öneririm
Çok doğru söylüyorsunuz hocam. Sonuçta leblebi değil bunlar.
Selamlar, sizin adınıza üzüldüm.
3 - 4 senedir bahsettiğiniz motivasyonsuzluk belası ile uğraşıyorum. Hala üzerimde ki etkisini atabilmiş değilim.
Hayatta yaptığım hiç bir şeyden zevk almamaya başlamıştım. Psikolog hariç her yolu denedim şimdiye kadar.
Sizle aynı durumu paylaşan biri olarak söyleyeceğim tek şey ; kendinize bir hobi bulun.
Örneğin ben tasarımcıyım, bütün düzenim buna göre kuruyorum. Kendim için bir tasarım yapmak veya bir proje geliştirmek beni motive eden noktalar.
Genel olarak çevremden " çık gez, gençsin, neden evdesin? " gibi onlarca kelime duyuyorum. Ama ben insan içerisinde çok bulunmaktan zevk almıyorum.
Müstakil evimde balkona çıkıp semaver yakmak bana diğer çoğu şeyden huzur veriyor şahsen.
Eski arkadaş ortamımdan tamamen ayrıldım. Yeni ve size bir şeyler katabilecek bir arkadaş ortamı kurmanızı tavsiye edebilirim.
Bunlara ek olarak sadece kendime katkı yapma kararı aldım. Yaptığım işte en iyi olmak gibi bir durum yok fakat başarılı olmaya çalışıyorum.
Kitap okumaya başladım, hayatıma bazı kurallar getirdim gibi gibi...
En büyük faktör kesinlikle çevre...
Allah yardımcın olsun.
Nedense karamsar ve hayattan zevk almamak için uğraşan bir çevrem var. Denemekten zarar gelmez.. Bunları bir yana koyup sanırım bir kaç cıvıl cıvıl insanla tanışmam hayrıma olacaktır. Bu arada bahsettiğiniz gibi.. Çok lanet birşey bu durum. Çünkü belli bir tedavi yöntemi yok, belli bir olaydan sonra gerçekleştiyse bile bunu bilmemizin imkanıda çok düşük..