Numan449 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben kendimi en zinde ve iyi hissettiğim zaman evde kendi vücut ağırlığımla fitness yapıyordum. İnanın spor yapmak ruhsal ve bedensel olarak şu hayatta insana en iyi gelen şey. Ayrıca kitap vs okuyup zihinsel anlamda kendinizi meşgul edersenizde boş şeyleri düşünmeye vakit bulmazsınız.

Psikolojiye merakım olduğu için bir aralar çok fazla şey araştırıyordum bütün çözüm yollarını denemeden ilaç tedavisine başlamayın. Kısa vadede size iyi hissettirsede gittikçe dozu arttırma ihtiyacı hissedeceksiniz ve bir süre sonra en yüksek dozlar bile yeterli olmayacak ilaçsızda yapmak o saatten zor gelecek. O yüzden en son çare olarak ilacı deneyin bence
Umarım.. Umarım hiç ilaç işlerine girmeden şu süreci atlatıp çıkarım. Yahu gerçekten illallah ettiriyor. Ne yemek yemekten zevk alabilir oldum, ne dinlenmekten. Tüm gün yorgun argın geziyorum. Uyku düzenimde bozuk değil. Fakat daha önceki yorumlarda bahsetmiştim ne kadar cildiye ye falanda gitsem alerjileri hafifletecek fakat tam manasıyla geçirebilecek bir çözüm yolu bulamadık. Bu yüzdendir ki koştuğumda, güneşe çıktığımda, doğanın içinde gezinmeye başladığımda veya her hangi bir işi yaparken terlemeye başladığımda vücudum kabarıyor ve bu kabarlıklıklar kaşınmıyor, ciddi mana da canımı yakıyor.