Yalnız olmadığımızı keşfetmiş bulunduk bu da +1'dir
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler. O vakit en yakın zamanda bir psikolog arkadaştan randevu alıp ilk seansta bunların tamamını belirtiyim. Nasıl bir yol izleneceğine karar verilsin. Bu konuyu gelişme oldukça aydınlatmaya çalışacağım.
Kendinizden bir parça paylaştığınız için teşekkürler. Genellikle bu tip yorumlara (nedense) daha sıcak bakıyorum fakat spor vb. aktiviteleri yapmakta alerjilerim nedeniyle yapmaktan zorlanıyorum. Özellikle tracking yapmayı çok seviyorum fakat hem toza, hem yeşilliğe, hem güneşe alerjim olunca devam edemeyeceğimi anladım bıraktım. Başka bir tavsiyeniz varsa seve seve deniyeceğimden şüpheniz olmasın.
Hocam ben kendimi en zinde ve iyi hissettiğim zaman evde kendi vücut ağırlığımla fitness yapıyordum. İnanın spor yapmak ruhsal ve bedensel olarak şu hayatta insana en iyi gelen şey. Ayrıca kitap vs okuyup zihinsel anlamda kendinizi meşgul edersenizde boş şeyleri düşünmeye vakit bulmazsınız.
Psikolojiye merakım olduğu için bir aralar çok fazla şey araştırıyordum bütün çözüm yollarını denemeden ilaç tedavisine başlamayın. Kısa vadede size iyi hissettirsede gittikçe dozu arttırma ihtiyacı hissedeceksiniz ve bir süre sonra en yüksek dozlar bile yeterli olmayacak ilaçsızda yapmak o saatten zor gelecek. O yüzden en son çare olarak ilacı deneyin bence