uzatmayalım neyi nasıl yaptığım kimseye kalmadı güzel mi güzel hoş mu hoş özgün mü özügün haksız bişe diyorsam özür dilerim. konunun kilitlenmesini talep ediyorum.
Hocam inan kimsenin gözü senin kazandığın parada değil

bak samimiyetimle söylüyorum pm'de dediğim gibi dikkat et ki banlanma boşuna. Sadece kuralları oku ama anlayarak oku. Arkadaş sana 10 tl altı satış yasak diyor kimse ticaret puanı vermedi ki diyorsun. Ben sana pm'de demiştim ya hocam yarışmalara katılmak için yaptığın işte en az 3 adet olumlu ticaret puanın olması lazım, şimdide diyorsun ki 2 tane referans ekledim ya. Anlayarak okursan kuralları senin içinde iyi olur, zor durumda kalmazsın.
Birde ticaret konusu açıcam zaten demişsin onda'da şuna dikkat et hocam yine aynısını yaparsan olmaz

Adet arttıkça fiyatta artıyor bir tuhaflık var demiş arkadaş onada dikkatli bak

1 adet 5 tl yazmışsın
10 adet 100 tl ( Normalde 50 tl olması lazım zaten sen 2 katına çıkarmışsın anladın mı ? ) : )
''neyi nasıl yaptığım kimseye kalmadı'' buda yanlış bir düşünce haberin olsun, o zaman nasıl yaptığım kimseyi ilgilendirmiyorsa bütün görsel sitelerinden premium hesap alıp 300 -400 tl den iş yapıyım olur mu ? rakibim olarak buna razı mısın