Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senden daha kötü olanları düşün ben şahsen öyle yaparım...
Keşke tam manasıyla empati kurabilsem.. Fakat öyle bir kalpazanlaştım ki söz yerindeyse 'camış gibi yatıyorum'. Bu konuyla ilgili destek almak için şehrimizde ünlü bir psikoloğa gitmeyi denedim, pek iç açıcı bir sonuç aldığımı söyleyemem. Daha ben bile kendime ne olduğunu bilmiyorken, nasıl kendimi ifade edebilirim emin ol hiç bilmiyorum.

mallory adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hep zirvedekilerini düşün onlar yaptıysa ben neden yapmıym diye kendini alttaki insanlarla kıyaslarsan anca onların üstüne çıkabilirsin hedefini yüksek tut içinide ferah.
Bu güne kadar birçok gönüllü eğitim programına eğitimci olarak katılıp bizlerden küçük kardeşlerimize destek olmaya, en azından bizim sektör için fahiş fiyatlar istenen uygulamaları ücretsiz geliştirip dağıtmaya ve ne öğrendiysem hepsini açık bir şekilde paylaşmaya çalıştım. Yer yer forumda gördüğüm herkese de elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Tüm bunların geri dönüşümüne baktığımda ellerimde kocaman bir hiçsizlik görüyorum. Ne hoş Ne aşkta kazanabildik, ne işte, ne de ikili iletişimde..