KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proje tutturma konusunda sıkıntın yok gördüğüm kadarıyla ama zorlukla karşılaşınca biraz fazla kolay vazgeçiyorsun gibi geldi yazdıklarından. En zorlandığın anlarda şansını zorlarsan projelerini yarıda bırakmak zorunda kalmazsın diye düşünüyorum. Özellikle vaynet projeni kolay harcamışsın

Knight online konusunda o söylediğin dönem benzer sorunları bende yaşadım, çat diye erişim engeli kararı aldırmışlardı o dönem bir siteme. 15-20 gün uğraşıp geri açtırmıştım.

Diğer projelerin için yorum yapamayacağım.

Son belirttiğin domain banı konusunda vazgeçmeden uğraşmanı öneririm. Geçtiğimiz aylarda benzer durum başıma geldi. Aramadığım, faks göndermediğim kurum kalmadı. Edevlet üzerinden de yazabileceğim her yere yazdım en son erişim engelini aştılar.

İşin özü; proje tutturmak konusunda ki başarının devam etmesi için projeler tuttuktan sonra da arkasında ne olursa olsun durman gerekiyor

Edit : sorunun Türk telekomdan kaynaklandığına eminsen Noterden ihtar çekebilirsin veya bu konuyu bir avukata danışırsan kısa sürede çözüme kavuşur
Dün TTNET Ceosuna yazdım Twitterden, bana bir mail adresi verdi,oraya bildirmemi istedi.
Bende mail attım. Ayrıca bende bu konuda arkadaşlara durumu belirtcem dedi.
Çok şaşırdım, ceo cevap veriyor Belki de çalışanı veriyor ama güzel birşey cvp alabilmek.

KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam dll,

Sen vaynet sitesini yazınca direk hatırladım seni. Bazı sitelerimi bende vaynet'e ekliyordum. Seni hem r10 hem de iyinetten hatırlıyorum. Umarım herşey istediğin gibi gelişir de tekrar piyasada yükselirsin.

Senin durumuna düşen onlarca kişi tanıyorum. Bende benzer süreçlerden geçtim ve son anlarda biraz toparladım. 15 yıllık geçmişe baktığımda ise aslında cevap çok basit. Herşeyi zamanında yap, zamanında kazan ve zamanında birikim yap. Biz bu konuları pek beceremedik. Belki kişiliğimiz belki çevremiz bazı şeylere izin vermedi. Eskiden kazandığımız parayla belki şimdi çalışmamıza gerek kalmayacaktı.

Eskiden sıradan bir site açıp 10-20k hit almak gerçekten kolaydı. Bu kadar kazanç kapısı yoktu. Kazandığımız paralar şimdi bile yüksek rakamlar ama geçmişe bakıldığında hep gezmelere, tozmalara, yemeklere ve çevremize gitmiş. Pinti dediklerimiz veya kazandığıyla yaşamasını bilmiyor dediklerimiz ise mülk zengini olarak karşımıza çıktı. Herşeyde bir hayır vardır. Eski siteler, eski projeler şuanda hiçbir şekilde tutmaz, çöp siteler. Ama zamanında iyi iş yapıyorlardı. Günümüze uygun projelerle benzer başarıları yakalamak çok zor olmasa gerek. Ya da en azından deneyerek ömrümüzü çürüteceğiz ama deneriz.
Evet hocam, o zamanlar 10bin tl kazanıyorduk belki altının gramı 20 tl idi. 500 gram altın alıyormuşuz, şimdi 10 gram alamayız.
Kaldı ki o zamanlar günde 1 saat çalışmazdık, hatırlıyorum Hep mircde filan geyik, şamata. Siteler bir şekilde kazandırırdı.