Site Adresi : (az bilinen bir alanda hizmet veren bir site olduğu için sadece alıcı ile paylaşılacaktır.)
Site Getirisi : (adsense kurmadığım için belli değildir.)
Site Günlük Hit : (değişiyor içerikler girildiğinde yüksek trafik alacaktır.)
Ziyaretçi Kaynağı : %80 Google %20 Direk
Hosting Dahilmidir : 2 ay idare edebilirim.
Banlı Olduğu Sponsor Var mı : Hayır
Banlı Olduğu Arama Motoru Var mı Hayır
Site Altyapısı : Wordpress

- Merhaba, öncelikle sitemi 5 ay kadar önce arama hacminde gördüğüm yoğunluk ve açık üzerine kurdum. Sitede şuan yayınlamayı bekleyen 2.472 adet içerik vardır. Bu içeriklerin detaylarını alacak olan kişi ile paylaşacağım. Tüm içerikler anahtar kelimelerden oluşmaktadır. Zaten mevcut kategoride 3 adet site var ve onlarında SEO işlemlerini zayıf gördüm. Çok kısa sürede fotoğraflarını paylaştığım şekilde yükselmeye başladı. Site için Premium SEO eklentisi almıştım bu eklenti sayesinde hem içeriklerde hemde kategorilerinde SEO işlemi uyguladım. Alacak olan kişi SEO işlemine devam ederse tüm içeriklerde ilk sıraya yerleşebilecek yapıdadır site.

- Sitenin kategorisi anahtar kelimelerini içerdiği için paylaşmadım ancak içerikler post edildikten sonra tekrar dönüp içerik oluşturmanız gerekmeyecektir. Yani siteyi alacak olan kişi adsense hesabını bağlayıp sitenin sadece seo işlemlerini yaparak kazanmaya devam edebilecektir. Satma sebebim; 2.472 adet içeri manuel olarak post edilmesi gerekiyor, öğrenci olduğum için sınavlardan dolayı vakit ayıramadım. içerik hizmeti veren arkadaşlardan teklif aldım ancak rakam yüksek geldiği için bir başkasına yaptırmadım. Alanında dar bir site olduğu için iyi bir SEO işlemlerinin ardından yükselmesi çok hızlı olacaktır.

Search Console 3 Aylık Verileri :

Kayıtlı olan içerikler :

Fiyat : Çok öldürmeyecek şekilde Tekliflerinizi PM ile bekliyorum.
Forum Dışı e-mail : mhtdnc@gmail.com