Selam dll,
Sen vaynet sitesini yazınca direk hatırladım seni. Bazı sitelerimi bende vaynet'e ekliyordum. Seni hem r10 hem de iyinetten hatırlıyorum. Umarım herşey istediğin gibi gelişir de tekrar piyasada yükselirsin.
Senin durumuna düşen onlarca kişi tanıyorum. Bende benzer süreçlerden geçtim ve son anlarda biraz toparladım. 15 yıllık geçmişe baktığımda ise aslında cevap çok basit. Herşeyi zamanında yap, zamanında kazan ve zamanında birikim yap. Biz bu konuları pek beceremedik. Belki kişiliğimiz belki çevremiz bazı şeylere izin vermedi. Eskiden kazandığımız parayla belki şimdi çalışmamıza gerek kalmayacaktı.
Eskiden sıradan bir site açıp 10-20k hit almak gerçekten kolaydı. Bu kadar kazanç kapısı yoktu. Kazandığımız paralar şimdi bile yüksek rakamlar ama geçmişe bakıldığında hep gezmelere, tozmalara, yemeklere ve çevremize gitmiş. Pinti dediklerimiz veya kazandığıyla yaşamasını bilmiyor dediklerimiz ise mülk zengini olarak karşımıza çıktı. Herşeyde bir hayır vardır. Eski siteler, eski projeler şuanda hiçbir şekilde tutmaz, çöp siteler. Ama zamanında iyi iş yapıyorlardı. Günümüze uygun projelerle benzer başarıları yakalamak çok zor olmasa gerek. Ya da en azından deneyerek ömrümüzü çürüteceğiz ama deneriz.