Hakkında hayırlısı olsun hocam, ne projelerimiz genel forumlara yenik düştü zamanında pehey
cybertion.org,
spycoders.com falan hepsi hikaye oldu benim de

Eskiden bilgisayar merakı vardı yaşı 25'ten büyük olanlar daha iyi anlar. Cep telefonları çıktı çıkalı bence bilgisayar ve bilgisayar yazılımlarına olan merak azaldı. Liseye giderken gece 4-5 gibi yatıp birkaç saat uyku ile okula gidiyordum, kurduğum her program, keşfettiğim herşeyden inanılmaz zevk alıyordum, günde 15 saat bilgisayar başında öğrenmek harikaydı. O zamanlar da bizleri oyalayacak şeyler vardı tabi Counter Strike'ın falan çok hızlı zamanlarıydı. Ama şuanda cebimizdeki tehlike gerçekten çok büyük. İnsanlar bıkmadan usanmadan ve hiçbirşey öğrenmeden günde minimum 5 saatini kaybediyorlar. Şimdi keşke adsense'e inansaymışım diyorum, 10 yıllık hesabı geçen seneden beri kullanıyorum, birkaç sene daha devam edersem herhalde fiziksel olarak çalışmak zorunda kalmam diye umut ediyorum, hakkımızda hayırlısı dünya çok değişecek.
Şimdi insanlar dışarıda gezmek, eğlenmek yerine sosyal medya da boş boş takılıyor. Bildiğin robot olduk ve hergeçen yıl kötüye gidiyoruz.
Black Mirror izliyorsan zaten gelecekte o tip şeylerin olacağı kesin gibi. İyice kopacaz hayattan ve tamamen sanala dönecez.