hiLmiBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
82.222.227.xx
08:02 - 08:50

gezinti yapıldı daha öncede kontrol ettiğiniz sistemde ip adresim gözükmemişti buna yapacak bir şeyim yok, gruba geldiniz kontrol ediyorsunuz tamam iyi güzel ama insanlar gezinti yaptım dedikçe yok yapmadın diyorsunuz altı üstü dandik bir gezinti için kimseye yalan borcumuz yok.

lütfen kimse bana gezinti yapmadın demesin ben gezinti yapmazsam haber veririm.

ayrıca küçük hesapların peşini de bırakın bence yok 4 sayfamda 9 dakika 30 saniye gezmişsin yok 6 sayfada 8 dakika gezmişsin bunlar basit şeyler birgün 2 dakka eksik olur öteki gün 15 dk fazla olur kasmayın bu kadar...
gruba geldim ve kendi sitemin gezintilerini kontrol ettim, ediyorum, edeceğim.

İnsanlar yaptım dedikçe, ekran görüntüsüyle grubun önerdiği statcounter sistemi üzerinden yapılmadığını her defasında gösterdim, gösteriyorum, göstereceğim. Yalan borcu birilerinin vardır yada yoktur, buranın konusu değil. Hepimiz az yada çok bu işin içindeyiz, o zaman şeffaflık içerisinde gezintilerinizin gözükmesini, yalana olan borçsuzluğunuzu dile getirmeden önce sağlayın ki, işimize bakalım. Küçük hesap, yalan borçsuzluğu gibi amacın dışına çıkan konulara girmek yerine, 2-3 kişide görülen gezinti gözükmemesi sorununu çözün ki, gezdim kelimenizin bende bir değeri olsun.

Lütfen herkes kurallar dahilinde gezintisini yapsın. Çünkü yapılmadıkça ben bu kısma grup sahibinin de yönlendirmesi ve kendi ekran görüntülerimle yazdım, yazıyorum, yazacağım. Kimsede sen şunu yaz, bunu yazma vb. konulara boşa girmesin. Çünkü bu benim olmadığı gibi, kimsenin de haddine değil.