Mesaj içeriği değilmiş hocam, ben kutulu kutusuz ayırt etmem, orijinal mi değil mi o kısma bakarım. Saygımı yitirmek istemiyorum insanlara karşı. Kargo yollanmış, hatamı belirtip özrümü de dilemişim. Daha ne istiyorsunuz? Ürün direkt size gelecekti bana geldi. Kargo bir haftadır sizi arıyor, benimle ne alakası var kargo firmasının?
Velhasıl öyle de helal para ki, gidip Pupada 180 TL verdiğinizdekinden helal
Neyse konuyu kirletmryelim. Ha hu arada kargonuz da ben ödemiştim, bilmem farkettiniz mi?
İşte sen işini takip etmeyen, ne olursa satayım da bir önemi yok diyen bir satıcı olduğun için "kargoyu da ben ödedim gibi" bir cevap veriyorsun. Hayırdır ücretini peşin ödediğim şey için sadaka mı veriyorsun ?
Benim sana gönderdiğim ödemede kargo ücreti de vardı.
Kanıt:
http://prntscr.com/naglrb
Sanırım bir kez daha özür dilemen gerekecek.
Ayrıca hiç bir zaman ben sana kargoya vermedin demedim, elinde olmayan malı satıp temin etmek için bekledin ve ürünü 4 gün gecikmeli verdin kargoda dolaştırınca ben mağdur oldum.
Pupada 180 de veririm 500 de veririm, senin bu fiyata satmış olman durumu helalleştirmiyor.
Halen kendini haklı görmene gerçekten üzüldüm umarım sonraki ticaretlerinde bu durumu başka arkadaşlara yaşatmazsın.
İyi günler dilerim.