DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben size güzel bir tavsiye vereyim

kendimde eticaret sitesinde çalışıyorum ek olarak kendimde yapacağım dışarıdan

size tavsiyem hangi sektöre girecekseniz ilk önce instagram sayfasından satışa başlayın sonra eticaret açın hatta yazılımda kiralamayın piyasa uygun fiyata özel tasarımını filan çizdirin kodladırın size özel olsun

tabi bu bir yıl sürer sermayem var diyorsanızo ayrı ama sermayem yok diyorsanız bu şekilde gidebilirsiniz

kimsede kolay kolay bilmediği siteye komisyonlu da olsa ürün vermez uğraşmaz biraz kendiniz ürün almanız gerek

örneğin ben toptan gömlek satıyorum hem toptan hem perakende çok geliyor bize ama kabul etmiyoruz bazıları da nakit gömlek alıyor sosyal medya üzerinden satıyorlar
Hocam söylediğiniz mantıklı ama bu benim şuan satacağım ürünler direk instagramdan satılacak cinsten olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası ama dediğiniz gibi instagram sayfalarını vs açacağım oradan güzel bannerlar paylaşacağım ve takipçi toplayacağım.
Toptancılarla da cari çalışmayı düşünüyorum atıyorum her cuma ödeme gibi yoksa biraz sermaye koyup mal çekmek istesem çeşitlilik çok olduğu için yetişemeyeceğimi düşünüyorum hiç bir şekilde