Tüm yorum yazanlara teşekkürler. Ben normal girip takılınabilir bir yer olarak görüyordum ve her gün inceliklerini ayarlamaya çalıştığım bu yaz için bi planım vardı.
Neydi bu plan? 2.5 ay sonra Ukrayna'da güzel bi çadırla güzel bir yere(tercihen şehre ve denize yakın, en kötü ihtimalle karşın uygun hosteller civarı) gidip kamp kurup hem biriktirdiğim parayı hemde freelance olarak devam ettiğim işi devam ettirerek geçinip gitmek istiyordum orada. Yeşil pasaportumuda çıkartıp zamanı dolana kadar ne kadar ülke/şehir görürsem kâr diyerek çıkacaktım yola. Türkçe, yabancı youtube kanalı ve r10'da konu kesinlikle açacaktım -EN UCUZ YURT DIŞI TATİLİ- Canlı yayınlar açmayı düşünüyordum, bunun için ilk kez kamera karşısında gezinirken anlamsız videolar çektim ve yaka mikrofonu ihtiyacım olduğunu anladım. Çok emindim bu yaz kendimce büyük bir adım atacağıma. İyi ki yazmışsınızda görmüş olduk işlerin öyle kolay olmadığını tekrardan çok teşekkürler..
bu videoda 1:20 gezgin bi kampçı geçen sene dönüş bileti olmasada zar zor alınmış