HasanAYT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar sektörü görebilmek açısında küçük bir oyunla sektör fizibilite çalışması yapmak istiyorum. Bunun için sizden uygun fiyatlandırma bekliyorum.
Oyun çok fark etmez sizin seçtiğiniz marketlerden bir oyun seçilir. (Hatta seçilen oyun sizi zorlamayacak, zamanını pek almayacak oyun olabilir.)

Bu konuda müsait olduğunuzda sizden başta fiyat olmak üzere konuyla alakalı bilgilendirme beklemekteyim.

Not ; Bu konularda biraz ön yargım mevcut, nedeni ise şudur ; Bu gibi sistemlerle insanlara güzel kazançlar vaad ediliyor tabi olmayabilir de deniliyor lakin insanların kazançları v.b görmesi acaba denesem mi diye düşündürüyor. Bazen diyorum ya madem bu işte bu söylenilen kadar maddi kaynak var. Neden kendileri onlarca,yüzlerce oyunlar/uygulamalar çıkarıp kazanmak yerine insanlara uygulama yapıyor ? Aynı mantık şudur ? Banko maç satan iddiacılar gibi.
Merhaba öncelikle sorularınızı cevaplayalım.
1.Biz bazı ark gibi kazanç garantisi vs vermiyoruz yaptığımız tek işlem sözkonusu sitelerden alınan unity projelerine derleme hizmeti sunmaktayız.
2.Oyunu biz satmadığımızdan aldığınız sitede bize bir + sı veya - si olmayacaktır bizimle çalışan veya çalışmayın oyun önerisinde bulunabilir tavsiye edebiliriz.
3.Elbette bizde kazanıyoruz aylık olarak güzel rakamlar kazanmaktayız zaten bakarsanız konumuz bayadır pasifti (kendi projelerimiz üzerinde çalışıyorduk) lakin yoğun istek ve talep üzerine sınırlı sayıda hizmet vermeye karar verdiğimizden konumuzu tekrar aktif ettik.
Varsa başka sorunuz çekinmeden sorabilir bizimle çalışın veya çalışmayın skype eklerseniz mesai saatleri içerisinde ark oyun önerisi yapabilir aklınızdaki soru işaretlerini cevaplayabilirler.