globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz sakin Arkadaşlar
16 yıldır Ukrayna oturum iznim var
Senede 2-3 kez gidip geliyorum.

Girişte şu kadar para olmazsa almazlar vs durumu kesinlikle yok. Kredi kartınız var sonuçta. Ki olmasa bile böyle bir kriter yok.
4 gün için 900 dolar diyen arkadaşlar, biraz abartmış. Bu tamamen orada ne yapmak istediğiniz ile ilgilidir. 3000 dolarda gidebilir ama ortalama 600 dolar ile çok keyifli 4 gün geçirebilirsiniz.

Arkadaşım,

Tavsiyem direkt Lviv şehrine geçin. Pegasus ile bilet alırsanız çok uyguna gelir. Ben Ramada otelde kalıyorum Lviv'e gittiğimde. Günlük 250 lira civarı. Daha düşük odaları da vardır. Booking.com bakabilirsin. Ev kirala diyeceğim ama anladığım kadarıyla ilk gidişin. Otel daha iyi olur.
Günlük 80-100 liraya da orta standartlarda uygun oteller bulabilirsiniz.

Orada bir rehber bulmuştum ben bundan 5-6 sene önce. Çok eğlenceli bilgili güvenilir biriydi. Google'da bulmuştum. İstersen tekrar bakabilirim senin için. Günlük 100-150 liraya arabasıyla tüm gün gezdirir sizi. Gerçi rehbere bile gerek yok. Uber uygulaması indirin ve keyfinize bakın.
arkadaşım insanları yanlış bilgilendirme. günde 50 dolar + 5 gün içinde 250 dolar paran olmazsa ülkeye giremezsin bu kadar net.
savaş çok güzel açıklamış konuyu. bu yeni çıkan birşey eskiden böyle birşey yoktu. 3:25'den sonra açıklıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=A1rA...VsEwShMfO2UEtc