Televizyonumu Vestel servisi geldi aldı ve tamir etmek için götürdü. 4 gün sonra televizyonun tamirinin bittiğini fakat o tarafa servis olmadığı için getiremeyeceklerini söyledikler. ben de benim gelip alma durumum olur mu diye sordum, evet dediler. gittim televizyonu servisten almaya, direkt herhangi bir şey göstermeden televizyonu arabama yüklediler. Eve geldim ve televizyona kapladıkları jelatini açtığımda ekranda büyük bir kırık fark ettim. Dikkatlice baktığımda bu kırığın iç ekranda olduğunu fark ettim ve direkt olarak servisi aradım. Servis fotoğraf istedi, fotoğrafı attım ve benim kırdığıma dair suçlamalarda bulundular. Bunun üzerine televizyonu tekrar yükledim ve servise tekrar gittim. Bu televizyonu benim kırdığımı ve bu sürecin nasıl olduklarını bildiğini fakat benim bu durumu kabul etmediğimi iddia ettiler.

Uzun süreli bir tartışma sürecinden sonra açıklarını yakaladım. Bu televizyonu teslim ederken bana herhangi bir belge imzalatmadılar. Bu açıktan yürüyünce hiç bir şey diyemediler ve televizyonun tamiri için geri aldılar. Bir kaç gün sonra yeni panel değişiminin yapılacağı fakat bu panelin stokta olmadığını, ne zaman geleceğini bilmediklerini söylediler. Geçici olarak bir televizyon teklifinde bulundular. Şimdi bakalım televizyonum sağa sağlim elime ulaşabilecek mi?