MiraccSnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kendinize zaman ayırın elinizdeki işleri teslim edip biraz kafa dinleyin ailenizle vakit geçirin ve onlara bu durumdan bahsedin. Planlı ve programlı olarak çalışırsanız herşey yoluna biner diye umuyorum. Ek olarak yapıyor olabilirsiniz bu işi o zaman belirli saatlee koyun o saatlerde çalışın derim.
cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Mesela en son ne zaman ailenizle birşeyler yaptınız? " cümlesini kurarken bile farketmeden kendini düşünmediğini biliyormusun?
Ben kendime birşeyler yapınca mutlu olmuyorum kendime değerimi böyle ölçmüyorum.

Valideye yada kız kardeşime destek olunca mutlu oluyorum. Eve biraz meyve getirdiğimde onların onu yediğini görünce mutlu oluyorum bu dünyada benim için tarifsiz birşey. Ama bazen yetemiyorum bazı şeylere. Sosyal hayatım sıfır borçlar gırtlağakadar dayanmış hareket edemiyor kıpırdayamıyorum.

Ben en güzel şeyleri giymeyeyim kız kardeşim giysin, ben en iyisine sahip olmıyım annem olsun istiyorum ama onlara ne zaman yetemediğimi anladığımda kahroluyorum.

Ben zaten onlarla birşeyler yapınca otomatikmen kendime değer vermiş oluyorum ama dediğim gibi kendimiz için hiç birşey yapmıyoruz.