Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az önce Tekrar kullanılan içerik gerekçe gösterilerek 7 yıllık kanalım para kazanmaya kapatıldı
adsense zaten sıkıntılı bir sürece girdi tek tek site ekleme ve onaylama sonrası şimdide bu

bu konuyla ilili olarak yaklaşık 50 video sildim (kimisi 3 yada 4 tanesi) farklı dillere çevrilmiş aynı videolardı

yakın zamanda 40 video için telif hakkı ihlali bildirdim 39 tanesi silindi 1 tanesine itiraz geldi mahkeme açmadığım ve videonun bana ait olduğunu ispatlayamadığım için karşı bildirim aldım.

vazgeçebileceğim kaderine terk edebileceğim bir kanal değil kanal slidelerden oluşuyor

detaylı olarak ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek yetkin bir arkadaş varsa gerçekten çok makbule geçer



R10 ölmüş...
R10 ölmedi yanılıyorsun. Ama buralardan destek bulamazsan belli ki bi kaç saate köprüden kendini denizlere atacak kıvama geleceksin.

Neyse asıl konuya gelelim.

Videolarında tekrarlı içerik var. Telif ihlali yapmış video var. Var da var. Onca şey üstüne pk nın kapatılmasına çokta şaşırmamalı bence.

Yapman gerekenler.

- Özgün olmayn ve tekrarlı içerik kategorisine giren her video sil. Büyük ihtimalle tüm videolar o durumda.

- Tamamen özgün ol.

Sonra da pk y tekrar başvur.