Grafiker olarak çalışıyorum. Daha önce ağırlıklı olarak baskı ve çizim yapıyordum. Şuanki iş yerimde neredeyse baskı sıfır, tasarım ve düzenleme yapıyorum. İnsan her gün yeni bir şey öğrenir düşüncesindeyim. Bu işin okulunu okumadım ancak baba mesleği olduğu için uğraşa uğraşa kendi çabalarımla öğrendim. İnternet yayıldıkça videolar izleyerek, denemeler yaparak kendimi geliştirdim. Halen gitmem gereken çok uzun bir yol var. Boş vakitlerimde kendimi geliştirmek için dersleri takip ediyorum. Çünkü çağa ayak uydurmak zorundayız. Bir programa sabit kalmak olmaz. Yenileri çıktıkça takip etmek gerekir. Hali hazırda üç-dört program kullanabiliyorum. Meslekte iyi olmak için öncelikle o mesleği sevmeniz lazım. Kesinlikle zorla veya itmeyle bir şey öğrenilmiyor. İnsanda heves olduktan sonra yapamayacağı şey yoktur. Ve tabi en büyük tecrübe, şimdiye kadar ki yediğiniz kazıkların toplamıdır. İnsan hafızası unutmaya yönelik işlediği için kısa süreli şeyleri tekrarlamazsak unutuyoruz. En büyük tecrübe bence budur. Bir iş için döktüğün alınteri, ona verdiğin en kıymetli şeyindir (zamanın) Bir usta kayaya 999 defa vurur kayaya hiçbir şey olmaz ama 1000. defa vurduğunda ortadan ikiye ayrılır. Demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.