Hocam dünde belirttim bugünde belirtiyorum böyle bir gezinti yok IP adresinize bakıp buraya saat mi giriyorsunuz yalandan anlamadım. Diğer arkadaşlarda sizi alıntılıyor kimseyi dikkate almıyor halen aynı şeyi yapıyorsunuz.
@onur7060; çıkarın arkadaşı gruptan zaten izin istiyor geldiğinde 4-5 gün telafi atmazsa almayın lütfen. Tek ben değil herkes etiketliyor arkadaşı gelmiyor ziyaretlerin diye bakmıyor bile kimsenin mesajına kaç gündür.
Muhtemelen VPN'den kaynaklanıyor hocam. Bu sabit IP ile gezintinizde hiçbir problem yok şu anda kontrol ettim.
Ya sen kimsin arkadaşım 3 gündür şurda gezinti yapıyorsun kaç aydır burdayım tek kişi benle sıkıntı yaşamadı.
@FullY hocam size geçen gün göndermedim mi ben acaba site gezintilerim gözükmüyormu diye ardından teyit ettiniz. burda konuya belirttim bundan sonra bana ziyaretin gözükmüyor diye bildirim atmayın diye. daha önceside ekran görüntüsü attım. onur hocam şu gruba coluk cocugu almayın lütfen usluba bakarmısınız, kaç aydır şu grupta 10 dakkanın fazlasını geziyorum her gün.