İzoly mi?

Aman aman derim, başka şey demiyorum.

Elektronik işi bazen şans işidir. Tüm parçaları ASUS toplatmıştım onda şansıma arıza çıkartan 1 parçada oldu. Fakat "izoly marka" ile tanışmam r10 forumda bir üyenin sattığı kasayı almamla oldu.

Telefon açıyorum, kargo hizmetimiz yok dediler. (Meğerse varmış.)

Esenyurt'ta bulunan yerlerine gittim sözde tet edeceklerdi bu nedenle ertesi gün gelin dediler. Bir daha yola koyulduk gitti. Testin T'sini yapmamışlar.
Ram bozuk diyorlar, kart arızalı diyorum biz üreticiyiz daha iyimi bileceksin ayakları 1 hafta sonra hadi bir daha Esenyurt.

1 ay geçmiyor. Tekrar anakart arızalı gidiyoruz.

1-2 ay geçmiyor tam işler yoğunlaşmış yine aynı arızalar. (Video kaç sefer çektim. Firmaya attım.)

Garanti kapsamında 2 sefer RAM, 3 sefer anakart değiştirildi. (Her gidiş/geliş + kargo hep masraf.)

En son nalet olsun dedik. Bazı parçaları neredeyse kasa için verdiğim fiyata parçaları değiştirdim. Şu an ayda bazen 1, bazen 2 oyun oynarken (Oyunda ahım şahım oyun değil. Stronghold Crusader ) yada normal internetteyken bir hata oluştu deyip kendi kendine kapanıp açılıyor. (Yanına ne olur olmaz diye "Yedek masa üstü bilgisayar" toplattım.)

Benim aldığım izoly kasada ki anakart bilmem kaç pin imiş ve bu kart sıkıntılıymış zaten.

Alacağınız anakart model numarasını özellikle internette şikayet konuları varmı araştırınız.