Arkadaşlar merhaba
Acıbadem
Bezmialem
Haseki Hastanesi
Taksim Eğitim
Medical Park
Memorial
Bu yukardaki hastanelere gittim Dahiliye 2 kere Kardiyoloji ( en az 8 9 kere ) Nöröloji ( 4-5 kere)
Yüzümün sol tarafı geriliyor ama fiziksel bişey yok
Sırtımın sol tarafı ve sol gögüsüm kasılma gibi bişey oluyor.
Bazen sanki saniyelik kendimden geçiyorum.
Hocayada gittim hacamatta yaptırdım.
Konan Teşhisler:
Boyun düzleşmesi
Demir Eksikliği
Yani herkeste olabilecek şeyler 2 yıldır böyle gergin yaşıyorum çok gittiğimde psikolojik denip geri geldim
Bu tarz belirtileri yaşayan oldumu hiç ?
Merhaba hocam, öncelikle geçmiş olsun, yaşınız kaç bilmiyorum ama siz yazdıklarınıza göre kalpten şüpheleniyorsunuz, kalp rahatsızlıkları yaşlara göre önem arzediyor, genç yaşlarda kalp krizi durumunda yaşlılara oranla kurtulma şansı maalesef az olduğu söylenir,erken teşhis her zamanda hayat kurtarır bu her hastalık için geçerlidir.Siz en iyisini yapmışsınız riske atmak yerine hem bir hastaneye bağlı kalmayıp hem de tek doktorla yetinmeyip farkılı yerlere giderek tetkiklerinizi yaptırmışsınız. Sonuç olarakta belirttiğinize göre konulan teşhisler arasında çok kötü bir durumda söz konusu değil.Alternatif tıp olarak Hacamat konusunu da es geçmeyeyim, hacamat hem sünnettir hemde herşeye şifadır yanlız bunu ehil(bu konuda bilgili, eğitimli) kişilere yaptırmakta fayda var. Şuan hacamat, hastanelerde kupa tedavisi adı altında yapılmakta. Bunu tabiri caizse merdiven altı(az buçuk bilgili) yapan kişilerde mevcut maalesef. Burada önemli nokta kişinin bu konuda bilgisi olması(eğitimli) ve yapılan ortamın,malzemelerin steril olması gerekir.Genelde sağlıkçı(doktor,hemşire,att) ve sünnete uygun olması için dini bilgisi yerinde olan kişilere yaptırmanızı öneririm. Ve düzenli olarak yaptırırsanız illa ki faydasını görürsünüz.Şimdi konuya devam edelim.Psikolojik olma ihtimali de var.Alanında uzman psikiyatrist yada psikolog a gittiniz mi? Gitmediyseniz size önerim bu bölüme de gitmeniz.Bazı insanlar bu bölümün ismini duyunca gitmekten vazgeçer yada tedaviyi reddederler. "Ben delimiyim?Deli doktoru" tabiri vs. tarzında kelimeler kullanılır.Bu yapılan tamamen yanlıştır.Bu bölüme gelmek için illa delirmek yada kişinin kendisine/başkasına zarar vermesine kadar ilerleyebilecek düzeyde rahatsızlık geçirmesi gerekmiyor.Normal bir insan bile arafta kaldığı(ailevi,iş,okul vb) durumda bile duygu düşüncelerini anlatmak buna çözüm bulmak konusunda gidebilir.Bu stresten kaynaklı da olabilir, kaygıdan kaynaklıda vs vs. 'den de olabilir. Günümüzde hastalık olarak bilmediğimiz yada kendimizin önemsemediği çoğu durumun karşılığı psikolojik rahatsızlık olarak geçebiliyor.Nacizane tavsiyem eğer gitmediyseniz; yaşadığınız durumu birde bu bölüme giderek anlatınız.Bunda da tek bir yere bağlı kalmayınız.Farklı hastane farklı doktor deneyebilirsiniz.Duruma göre doktorunuz ne önerirse onu yerine getirirsiniz.Tekrardan geçmiş olsun.Hepimize sağlıklı ve şifalı günler dilerim.