alkimoberon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanırım 3. yılım, 4. yılımda olabilir genel anlamda html sitelerimde pek bir sıkıntı yaşamadım. ancak wordpress sitelerim oldukça yavaş platinium paket olmasına rağmen.. Fiyat=fayda diyerek pek fazla önemsemiyorum ama az biraz hızlansa tadından yenmez. emeğinize sağlık yinede..
Hocam neredeyse 135 sayfalık konuyu okudum sayılır. Siz bi kullanıcı olarak belirtmişsiniz eminim, bende yeni müşteri olmaya çalışan ve araştırma yapan biri olarak yorumunuz benim için harika cevap oldu.

DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Öncelikle diğer firmalarda yaşamış olduğunuz sıkıntılar için üzüldüm fakat burası bir satış konusudur bu sorununun yerinin konu içerisinde değil https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz/ adresinde yapmanızın daha uygun olacağı düşünmekteyiz.

Herzaman da söylediğimiz gibi Reseller hizmetlerinde kullanım tamamen müşteriden müşteriye görede değişir cloudlinux altyapısı kullanılan bir sunucuda size verilen limitler üzerinde kullanımınız mevcut ise sorunlar yaşarsınız yavaşlamalar yaşarsınız bu sunucunun sorunlu olduğu anlamına gelmez.
Bazı müşterilerin yorumları sitesinde kullanım olmaz limitleri aşmaz onun için süper hızlı sorunsuz olur bazı müşteriler çok aşırı kaynak tüketimi yapar rezalet bir sunucu diyebilir.

Hizmet standartları öncelikle sunucu lokasyonu sunucu özellikleri ve sunucuda izin verilmeyen saldırı almayacak türde sitelerin (hack adul--t po-rno w--arez) bulunmaması sizin sitelerinizin daha stabil çalışmasını sağlayacaktır.
Kulllanılan altyapılar önemlidir litespeed websunucusu cloudlinux cagefs firewall antivirüs sistemleri varmı bunları sorgulamanız gerekir.
Hocam aslinda haklisiniz fakat satiş konusunda müşterilere sormak daha mantikli diye düşündüm Bu durumun konunuzu kötüleme gibi bir söz konusu değil zaten herkes aldiği hizmetten memnun kalmak ister tabiki ama zaman kaybi olmamasi için böyle bir soru sormuştum direk ama zaten cevap veren de çıkmadi müşterilerden İyi bir insansınızdır ona şüphem yok ki yorumlardan da nezaketinizi belirtmişler arkadaşlar sağolsunlar. Fakat dediğim gibi bir müşteri olarak sormak ve araştirmak en doğal hakkim diye düşünüyorum bu arada bu kategoriden haberim yoktu hocam tşkler