Abbozdag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, siz yönetici olun. Ardından aidat vermeyenler için imza toplayın ve vermeyen kişileri apartman dan atın. Bu yasal olarak mümkündür.
Hocam kişilik olarak yöneticilik yapabilecek biri olsam elimi taşın altına koyarım ama. Yapı olarak agresif biriyim, kimseyle kavga etmek başımı belaya sokmak istemiyorum. +Mülk sahibini aidat vermiyor diye nasıl apartmandan atabiliriz? Mümküm müdür?



DoğanKartal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oturduğum 12 daireli apartmanın yöneticisiyim aynı sorunlar bizde de var. Asansör tamiratı için parayı 1 yılda anca toplayabildik. Herkes vurdum duymaz. Çok daireli apartmanlarda yöneticilik yapmak cidden zor. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Arkadaşlar bahsetmiş, en mantıklısı acımayıp dışarıdan yönetim şirketlerine devretmek. 1 yıl dayanamazlar, iflah olurlar.
Bizde de 13 daire var + apartmanın ortak malı olan 3+1 kapıcı dairesi var. Aslında adam olunup ortak mülk kiraya verilse apartmanın birçok giderini karşılanabilecek gelir potansiyeli var. Ama yönetici olmadığı için hiç bir şey yapılamıyor.