Tebrikler, kararlı olmak ve hakkını aramak güzel bir davranış. Karşılığını almışsın.
Sevindim sizin adınıza, diğer konunuzu da okuyup üzülmüştüm. Sizin zaferiniz benim zaferim
hakkında hayırlısı olur inşallah.
mutlu olmana sevindim
Hayırlı olsun hocam. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Pes etmemenin önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Tebrikler 👍
hayirli olsun kardes
r10 a dadan dolandiricilari yakalarsan hayir islersin
Her şeyde vardır bir hayır kardeşim.. Rabbim utandırmasın. Senin gibi yürekli mert birinin gereksiz bir şeyden kaybetmesi saçmalık olurdu. WhatsApptan yazacağım sana ama burdan da kutlayayım dedim...
Sana ne demiştim ilk arayıp konuştuğumda...Herşey vaktine gecedir. Gün oldu zaman geçti ve başka planlar yaparken olması gerekenler şerefli bir meslek olarak geri geldi sana...
Büyük tebrikler
şube samsun diyor porfilde. çiftliğe yakınsan zafer çayını ısmarlarım
Her şerde bir hayır vardır. Sizin 40 gün sonra başlamayacak olmanız bir şerri sizden uzaklaştırmıştır belki de

Gözünüz aydın.
Tebrik ederim. Umarım hakkında hayırlısı olmuştur. Başarılar dilerim.
Allah utandırmasın, ayağına taş değmesin.
Polis olmak için can atan bir kardeşin olarak seni tebrik ediyorum. Çok sevindim tekrar geri alınmana, hayatında başarılar dilerim.
Azmetmişsiniz ve kazanmışsınız. Allah utandırmasın
Hayırlı olsun, özel mesaj attım

.
Allah utandırmasın, valla çok sevindim. Tanımam ama mutluluğunla mutlu oldum
Ablamdada şuan buna benzer bir durum var. Valisinden cimere kadar konuyla ilgili herkesin bilgisi var fakat hiçbirşey yapılmadı. Şuan ablamın üst rütbelileri işten atmak için sağdan soldan birşeyler toplamaya çalışıyor. Sen bizi valiye şikayet ettin, cimere yazdın soruşturma açıldı vs diye. Bizimde son hamlemiz bu olacak gibi.
adına sevindim hocam.
hayırlı olsun
Hayırlı olsun hak verilmez alınır diye boşuna dememişler 😂
Tebrik ederim hayırlı olur inşallah
Senin adına çok sevindim, hakkında hayırlısı olsun
bu azimle başka bir sektöre girişseydin daha fazla kazanabilirdin gibi geliyor. tabi insan yapacağı mesleği sevmeli tebrikler
Öyle çok sevindim ki adınıza, Allah yolunuzu açık etsin, Allah utandırmasın.
2 yılı bir kayıp olmamak görmemek gerekiyor. Bu işte de bir hayır vardır de hocam

Süreci ilk açtığınız günden beri okuyup takip ediyordum. Bugün bu kararı aldırabilmeniz gerçekten de bir başarı örneğidir.
Tebrik ederim. Hakkınızı aradığınız için de ayrıca kutlarım. Hak, haklıda kalmalıdır!
Tebrik ederim hocam, hakedenlerin hakettiği yerde olduğu bir Türkiye umuduyla.. Allah utandırmasın, taşıyacağın şanlı şerefli formanın kötü gününü görmemen dileği ile.
Allah sevdiklerine acını yaşatmasın.
Benimle birlikte sevinen, iyi dileklerini ileten tüm abilerime, dostlara teşekkür ederim.
Hepinize canı gönülden sevgilerimi iletmek istiyorum, iyi ki varsınız..