R10'u ailem gibi gördüğüm için bu mutlu zaferimi sizlerle paylaşmak istedim.

Belki bilenler vardır birebir tanıştıklarımızdan Polis Okulu öğrencisiydim, okurken 5 ay okuduktan sonra öğrenci işleri şube müdürlüğüne çağırılarak karar tarafıma tebliğ edildi.
Aynen şu şekildeydi söylenen "ilişiğin bugün itibariyle kesildi, saat 17.00 a kadar eşyalarını toplayarak, kamuflajını teslim ederek okulu terketmen gerekiyor" kaynar sular dökülmüştü başımdan
alıştığım, düzene herşeye alıştığım yerden durup dururken atılmak.

Sebepte neydi? Üniversite sınavına hazırlanırken, dershane ve okul maratonundan sürekli uykum geliyordu, yorgun düşüyordum.
Bende psikiyatriye muayene olmaya gitmiştim. 13 ay önceki kayıt karşıma bu şekilde çıkarak okuldan atılmama sebep oldu üstelik 5 ay zorlu şartlarda okuyarak emek vermişken...
Üstelik herhangi bir tanı yokken, sadece muayene olmaktı tek sebep..

Hukuk mücadelesini başlattım hemen tabi ki idare mahkemesinde, normalde anlık yürütme durdurma kararı verip hastaneye sonra yönlendiren ve hak kaybını önlemesi gereken hakim " önce hastaneye git duruma göre yürütme durdurma veririz" dedi.
Hastane 2 ay sonraya sıra verdi, raporu almam 1 gün 3 doktorun imzalaması ve mahkemeye gönderilmesi 4 ay sürdü derken başladı serüven bu şekilde.

2017'nin Aralık ayında kesilen ilişiğim bugün itibariyle kazandığım dava ve kararın hukuksuz olması sebebiyle tekrar başlayacak..

Neler yaşamadım ki bu süreçte? Yaklaşık 25 kere Ankaraya git gel yaptım, resmi kurumlarda hak aradım, yaklaşık 50 tane cimer başvurusu yaptım ama değdi.

“Pes etmeyin”

Arkadaşlarım 40 gün sonra göreve başlayacakken ben bir 2 yıl daha okuyacağım

Edit : Polis Haftası