nik0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Foruma kayıtlı olmayanlara satış gerçekleştirilmiyor mu? Kayıtlı olmayanlar siteye giremiyor mu? Yoksa siz R10'u duyar duymaz üye mi oldunuz

Kazanamayan varsa şikayet etsin. Banlansın o zaman. Neden 10'larca olumlu yorumlar var peki? Kimse kimseye zorla birşey sattırmıyor. Bende IVR setini almadan skype üzerinden tonlarca soru sorup detay almaya çalışıyorum. Kazanç garantilelere katılıyorum ama birçok kişide yöntem satıyor. IVR ile alakalı adam sosyal medya dışında tinder taktiği vermişti mesela. Güzel kazanmıştım mesela.
Bu konunun amacı zaten bir nevi banlanma potansiyeli olan kişiler ve konularıdır. Neden her zaman birilerinin mağdur olmasını bekliyoruz? Konu içinde belirttim taktik/eğitim var taktik/eğitim var. Adam IVR eğitim diye hesap açma yöntemi, etiket ile hesap kasma yöntemi, sahte fotoğraf ses bulma yöntemi paylaşıyor. Aylık 3000₺ diyor. Bunları beklememek gerekir. Bir düzenleme yapılmasından yanayız. Kesin kazanç vaadi olmamalıdır. Ayrıca şeffaf bir şekilde konu içinde içerik belirtilmelidir. Yani birilerinin forumda haksız kazanç elde etmesine göz yumup şikayet edildiğinde banlamak bence anlamsız. O adam kazandıklarını yedikten sonra yine bir şekilde yolunu bulup buraya girecektir.