Mori adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 günde nasıl bu kadar tecrübe edindiniz hocam? Merak ettim de?
Foruma kayıtlı olmayanlara satış gerçekleştirilmiyor mu? Kayıtlı olmayanlar siteye giremiyor mu? Yoksa siz R10'u duyar duymaz üye mi oldunuz

HAZARFE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış hatırlamıyorsam bu konuda yasaklanmamalı diyen bir siz varsınız. Yeni üyesiniz yoksa yakında taktik mi satacaksınız? Ticaret puanları üzerinde de bir IVR eğitimi/taktiği göremedim. Onlar bir kenara belki başka yerden veya forum dışı alım yapmışsınızdır. Fakat aylık GARANTİ KAZANÇ işi haksızlıktır. Forum üzerinde şikayetler artıyor ve d*landırıcılar çoğalıyor. Bu konuda yanlış hatırlamıyorsam şikayet etmeyen bir sizsiniz yorumlarda.

Aylık 5000₺ garanti kazanç vaat ediyorsa o kazanç sağlanmalı. Sağlanmıyorsa bence bu bir d*landırıcılıktır.

İnsan akıl sır erdiremiyor değil mi? Ne kadar çok fanatik takipçisi var forumun. Üye olmadıkları halde her konuda tecrübeliler.
Kazanamayan varsa şikayet etsin. Banlansın o zaman. Neden 10'larca olumlu yorumlar var peki? Kimse kimseye zorla birşey sattırmıyor. Bende IVR setini almadan skype üzerinden tonlarca soru sorup detay almaya çalışıyorum. Kazanç garantilelere katılıyorum ama birçok kişide yöntem satıyor. IVR ile alakalı adam sosyal medya dışında tinder taktiği vermişti mesela. Güzel kazanmıştım mesela.