Buyrunefenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben 2015 te Samsung almıştım gayet memnunum smart tv ve kolay arayüzü var. Philipsi de önermem Samsungtan şaşmayın.
2011 - 2012 yılların da olması lazım lg tv var mesela hala kullanırım ve tık demedi hocam. O mantıkda baktığım da bende lg demem gerekiyor eski tv ler genelde dayanıklı ve gayet iyi idi şuan piyasada en iyi lg ve samsung işte birde philips var da o konuda pek emin olamıyorum sadece

yasinssmn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Philips 50PUS7303 Amazonda 36xx lira yada hepsiburada'dan alabilirsiniz. fiyatlar aynı

LG 50UK6470 Aynı şekilde hepsiburada yukko gibi sitelerde 36xx civarında fiyatlar ürün olarak Lg öneririm tv de gerçekten iyiler
philips konusunda internetten aldığımız ile tekonosa vs mağazadan aldığımız arasında seri farkı var hocam biri Avrupa üretimi biri mesela ingiltere idi Avrupa olan android8 iken ingiltere olan android 7 falan dı sürüm dışında başka fark varmıydı bilmiyorum. LG konusun da internet te evet daha uyguna buldum bende ama sürüm farkı olurmu onda da bilemedim kararsız kaldım.

pixeel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 55 Philips var şu arası aydınlatmalılardan, andorid tv uygulaması da kendini güncelleliyor şişme kasma ıvır zıvır olmuyor, kanal geçişleri kronik olarak biraz diğer tvlere oranla hantal onun dışında problem görmedim.
kanal geçişini çok umursamam hocam açıkçası önemli olan görüntü kalitesi ve para veriyoruz madem verdiğimiz paraya deysin. modeli nedir tam olarak ve memnunmusunuz nekadar süredir kullanıyorsunuz.