Skype yazdım cevap bekliyorum..

forgive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

İş alımı: Açık

Not: Yaptığım araştırmalar sonucu Sensor Tower'ın en iyi ASO tool'u olduğu kanısına vardım.
İnternet sitelerinde detaylı kullanıcı yorumlar, farklı sitelerde, forumlarda, gruplarda anket oluşturarak bu kanıya vardım.
Artık Sensor Tower + Mobile Action ile çalışıyorum.

Eski tasarım için tıklayın: (Daha detaylı)
https://resmim.net/f/FAHLs0.png?nocache

BAZI BAŞARI ÖRNEKLERİ

1-

Bu uygulamaya yeni ASO çalışması yapıldı 4-5 gün oluyor. Hedeflediğimiz keywordlerde yükselme sağladı bazıları için ilk 10'a girmeyi başarabildik.

2-

Bu da başka bir uygulama için yaptığım çalışma idi, 26 Ağustos itibari ile 2. sıraya gelmeyi başarabildik. Yaklaşık 1 ay içersinde. Dediğim gibi çalışmanın etkisini göstermesi vakit alıyor ve her denediğimiz - odaklandığımız keywordde başarı sağlayacağız diye bir şey yok. Ancak 5 keyworde odaklanıyorsak bunlardan 2 tanesi için yükselsek yine gözle görülür bir artış görebiliyoruz.

3-

Başka bir uygulama, uygulama ile alakalı bir çok keywordde ilk 10a girmeyi başarabildim ve sıfır reklam ile sonuç:

Günde 121 indirmeye ulaşabildim, indirmelerin çoğu Amerika'dan. Bakalım daha ne kadar artacak

4-

Bu da Play Store TR - EN yarış oyunu için yaptığım bir bir çalışma idi. Arkadaş sonuçları almış olmalı ki böyle bir mesaj yolladı Bu arada en son konuştuğumuzda indirmelerin günlük 700-800 bandında olduğunu söyledi.

5-

Bu da eğlence kategorisinde günde yaklaşık 4K indirmeye ulaşan başka bir uygulama,sıfır reklam! Tamamıyla ASO + diğer faktörler ile yükseldi. Günlük gelirler ortada.