digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu forumda son yardimimi 5-6 sene once yaptim. Artik tanimadigim hukukum.olmayan insanlara sadece mesaj yaziyorum yol gosteriyorum. Son yardim ettigim adam mysql veri tabani bozulmustu.gecenib bir yarisi 4-5 saat ugrastim duzeltmek icin. 2 gun sonra digiklan sitemi hackledi diye sikayet konusu acti arkadas.

tanimadiginiz insanlar icin vaktinizi harcamayin. en azindan nickini tanimadiklariniz icin. Z kusagi cok talepkar. adamlar resmen dilenci. hic bir sey icin caba sarfetmeden herseye sahip olmak istiyorlar. yardim edeceginiz adamn o yardima degdigine emin olun. yoksa sadwece o kiymet bilmeyeb adamin gururunuzu kirmasi degil, Allah katinda da zamaninizi hakeden birine harcamadiginiz icin sorumlu olursunuz.
Kesinlikle katılıyorum, bu z kuşağındaki genç arkadaşlarda karşısındaki insan sanki yardım etmeye mecburmuş gibi değişik tavırlar vs. enteresan hallar var. Benim bildiğim birisinden yardım istiyorsan ona göre yüksek saygı ve özen göstermelisin, en azından biz zamanımızda yardım isterken karşımızdaki insanın bir dediğini iki etmezdik. Neyse zaman değişti artık...