Pinterest hesabı kapatılan bir sitenin yeni pinterest hesabı açıp besleyerek bu 1 günlük hit kaybıyla geri devam ettirdim aynı seviyeye çıkardım denedim yöntemler var. URL ban ise 2 saatlik bir işlem ile hallediliyor. Satın alan kişiye bu 2 yöntem anlatılacak taktikler verilecek. Böylesi durumlar varken neden gelir kaybı yaşansın ki?
Duzeltilen pinterest hesap başı 50tl isteme düşüncem vardı o konuda hala kesin değilim. Ya yöntemi veririm yada her bani çözme için 50₺ talep ederim
Hocam herkes sizin gibi olamaz siz uğraşıp yöntemleri bulmuşsunuz çözüyorsunuz bir sorun olduğunda ama satın alacak kişiye anlatsanız dahi yapamayabilir her işin bir inceliği var spam sitelerin satışının dahi yapılmaması gerekirken bu tür sitelere 30 bin tl istenmesi garip geliyor herkese çünkü pinterest ve adsensenin ne yapacağı belli olmuyor. Ha şöyle bir konu açarsınız pinterest odaklı kazançlı spam site yapıyoruz diye fiyatıda 2-3 bin yapar yöntemleri anlatır siteyi ilk 1-2 hafta siz idare edersiniz sonra alıcıya teslim edersiniz alıcı dediklerinizi yapar kazanırsa kazanır yok sıkılır uğraşmazsa kendi bilir. Spam site satışına bende karşıyım bir anda 30 bin tl çöp olma ihtimali var.