Düzgün görüntülenmiyorsa
tıklayın ⇒
Konumuz mobil uyumludur. Koyu ve açık forum temasına duyarlıdır.
Konuya mesaj yazmak için
tıklayın ⇒ 399 ₺ yerine
İLK SİPARİŞE ÖZEL %50 İNDİRİMLE SADECE 199 ₺ 

Made with 👑 from
GrafiKing %100 MEMNUNİYET
Herkese selam,
Grafiking ile çalışma sürecimizi anlatıyorum. Okurken sizde çok keyif alacaksınız!
Öncelikle 1,5 günlük bir çalışma süreci yaşadık kendisiyle. Konuşma tarzı, kreatifliğini zaten ilk sohbetinizde anlayacaksınız.
Arkadaşımız da yapamam diye bir şey yok. Her zaman en iyisinin en iyisini yapmaya çalışıyor.
Aslında bu arkadaşımız da tasarıma para ödemiyorsunuz bence. Ödediğiniz şey kreatifliği. Yaratıcı olmayı seven bir kaç kişiden biri. Uzun zamandır işini severek yapan birini arıyordum ve buldum.
Arkadaşımızla tanışmayan hayatında ticaretten daha çok bir dost kaybetmiş olur.
tasarım yaptırıldı mükemmel oldu emeğine sağlık
MESLEKTAŞLARIM NELER SÖYLEDİ?
Şerefsizim benim aklıma gelmişti : ) hayırlı satışlar hocam üşenmedim birde mobil'den baktım gayet güzel görünüyor.
mobilden bakıp pc den yazıyorum , hocam ellerine sağlık gerçekten harika olmuş smm panel sahipleri kesinlikle yararlanmalı
elinize sağlık. çok şık olmuş
Konu tasarımında bakış açınız ile olayı başka yere götürmüşsünüz. Bir tasarımcı da aranan en büyük özellik. Elinize sağlık ve hayırlı kazançlar.
Hayırlı satışlar hocam, forumda böyle kaliteli işler görmek umut verici
Hayırlı Satışlar Dilerim. Güzel Tasarımlar Bekliyoruz bizde
Başarılı bir çalışma olmuş. Responsive tasarımın yanında, tema değişikliğine uyumlu olması gerçekten çok iyi düşünülmüş. Hayırlı satışlar.
Hayırlı olsun, gerçek bir ihtiyaçtı r10 üyelerine büyük bir katkı. ..
Teşekkürler
responsive konu tasarımı, mobil uyumlu konu tasarımı, benzersiz konu tasarımı, koyu temaya duyarlı, açık temaya duyarlı, dark mode, light mode, post design, topic design, forum konusu