Konu başlangıcında yazayım belki bazıları tarafından linç yiyeceğim. Fakat işini doğru yapanlardan fazla yapmayanlar var. İşini doğru düzgün yapamayanlar kusura bakmasın.
Şimdi foruma giriyorsunuz karşınıza "Aylık 5000₺ Net Gelir Tam Otomatik Site Eğitimi", "IVR Taktiği Aylık 3000₺ Garanti Kazanç" ve bilmem ne, şu kadar kazançlı eğitim veya taktik tarzında konular var. İşin garip tarafı bu taktik ve eğitimler 50-100₺ fiyatlara satılıyor. Belki çoğunuz diyeceksiniz ki adam hem oradan kazanıyor hem buradan ek gelir yapıyor. Ben mantığıma sığdıramıyorum. Madem tam otomatik her şey koy oraya 10 tane sana aylık 50.000₺ getirsin? 10 tane var ek gelir yapıyorum diyenlerde var. O zaman 20 taneye çıkar? Ayrıca bunlardan önce kim niye kendi ekmeğine taş koysun? Eğitim seti veya taktik ne kadar çok kişi tarafından öğrenilirse o kadar işe yaramaz olur. (genel olarak)
Benim şahsi görüşümce forumda bu tür şeylerin satışına sınırlar getirilmeli. Birkaç fotoğraf ile aylık şu kadar kazanç taktik veya eğitim seti diye konulara son verilmeli.
Yani atıyorum, kişi reklam taktiği biliyordur. 50₺ ile alacağınız dönüşü 10₺ fiyata aldırıyor. Bunun eğitim seti veya taktiği olur. Ben buna kabulüm. Fakat aylık net şu kadar kazanç veya şu kadar kazanın gibi konulara bence bir el atılmalı gerek diye düşünüyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Not: Bu işi yapmıyorum. Belki atladığım yerler olmuş olabilir. Bu işi her dereceden inceleyen biri değilim. Dışarıdan görüneni ve şahsi görüşümü belirttim.
Sizlerin de görüşlerini merak ediyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
bence bu konuda uzman adminlere içerik gösterilmeden satış yapılması yasaklanmalı artık