Su foruma geldigim gunden beri bu kadar asagilayici bir tavir gormedim ve hic yakistiramadim.
Yardim isteyen insanlari dilenci olarak goruyorsaniz ne tavirlariniz boyleyse dunyanin en IYI grafikeri de olsaniz
Neyse polemik cikmasin ama yakistiramadim
Yazdığımı bir daha okuyun, anlmadıysanız gerçekten bir daha... Yine anlamadıysanız özür dilerim.
Yardım isteyen insanları dilenci olarak görmüyorum ben. Maddi durumu, imkanı vs elverişli olmayan buna rağmen "ihtiyacı" olan kişiler her zaman ayrı kategoridedir.
Açıklama yapmama gerek yok aslında tek bir cümle ile anlatabilirim... Bakın sokaklara, dalyan gibi delikanlılar versen sırtına dünyayı taşır... Para istiyor, yemek istiyor, sigara istiyor, kart basmanızı istiyor.. İHTİYACIM VAR diye.
Bakın yine aynı sokaklara, ufacık bedenin çekemeceği yükü sırtlamış İHTİYACI OLDUĞU İÇİN ter döküyor değmeyecek paraya.
Hangisi dilenci? İhtiyacı olduğunu söyleyen mi yoksa senden benden bedava aldığını veya o aldığı için harcamadığı parayı başka şekilde değerlendiren mi?
Dünyanın en iyi insanı da olsam, dünyanın en kibar, en yardımsever, en en eni de olsam ben bu kadar
aşağılık bu kadar yakışıksız bir yaşam biçimine sessiz kalamam.