Satış konularınızda kaliteli,yeterli içerik ve güven veren bir lisan kullanırsanız sizle ticaret yapacak kişi aklındaki soruları giderir ve sizinle ticaretini yapar. Foruma üye olduğum hafta 10'un üzerinde ticaretim olmuştu ve bahsettiğiniz sorunları da yaşamamıştım çünkü insanlara ilk cümlede bahsettiğim maddeleri sunmuştum.Aynı konuları farklı bir tavırda açmış olsaydım şuandaki durumum çok daha farklı olurdu.
Elbetteki her yaptığımız ticaret sorunsuz olarak tamamlanmıyor yeri geldiğinde iade yapmasını , diretmemeyi karşıdaki insanı mağdur etme , ticaretten pişman olma gibi hissiyatlara itmemek gerekir.Bu davranışlar sizi daha güvenilir kılar. Bugün kazandığınız x lira için yarın kazanma potansiyeliniz olan xx tl'yi heba etmemek gerekir , forumda bulunan herkes azıyla çoğuyla ticaret gerçekleştiriyor ve en azından en çoğuna kadar titiz davranılmalı diye düşünüyorum.
Ayrıca sizle konuşan insanın size emeğiniz karşılığında para vereceğini unutmayıp buna göre bir davranış ve ilgi gösterilmeli , bu durumun suistimali söz konusuysa elbetteki gerekli tavır gösterilmeli.Malesefki forumda çok çok kaliteli insanlar olduğu gibi durumu suistimal eden insanda çok var.