DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her zaman şunu derim

Hosting firmaları parayı banka hesaplarında görene kadar destek sağlarlar para hesaplarınıza geçtimi sen kimsin daha seni tanımazlar

Ne yazık ki hosting firmalarının geneli böyle biz onu bilmiyoruz biz şunu bilmiyoruz yazılımcınızla görüşün vs filan ama para alacakları zamanda hallederiz ya yardımcı olur hep ayak hep ayak

her firma değil, DGN ile 7 yıldır çalışırım ve gözümüzden kaçmış 4 ay ödeme yapmamışız; firma da farkına varmamış biz de farkına varmamışız bize mail attılar bu kadar ödemeniz gerekli diye bizde ödemesini yapmmışız. Konu kapanmış

For_LoVe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Havale/EFT seçeneğini hepsiburada gibi günde onbinlerce sipariş alan platformlar bile sunmakta iken sadeceHosting'in operasyonel zorlukları bahane ederek bunu kaldırmış olması daha çok müşteri kaybettirir. Hosting firmalarında ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. Havale/EFT operasyonlarında zorlandıkları gibi, ticket desteklerinde de zorlanıyorlar anlaşılan. 16 saat firma tarafından ticketa çözüm sağlanmaması da ayrı bir konu. Umarım en kısa sürede sorununuz çözüme kavuşur.

@For__Love dostum zaten ödeme yapmaya çalışıp yapamadığım ayrı bir problem o konulara hiç girmedim, toplamda 18-19 saatir sadece sunucunun aktif edilmesini beklemekteyim.

Sunucumu zaten pazartesi başka bir firmaya taşıyacağım, ama farkında değiller bu emekçi insanlar bunları unutmaz...