milesmatheson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kolay yola kaçmaktansa ingilizce öğrenmeye başlayabilirsin. İngilizce sadece php için yardımcı olmayacaktır. Hem genel kültürün hem de rakiplerine karşı avantajın olacak. O yüzden ingilizce olmadan php öğrenme başlığı yerine ingilizce nasıl öğrenebilirim başlığı yerinde olur bence.
değerli yorumnunuz için teşekkürler hocam ingilizce biraz zor gibi geliyor bana

islamzeki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İngilizce bilmek ile internette dökümantasyon okumak arasında çok büyük fark var. Her ingilizce bilen dökümantasyon okuyamadığına göre. İngilizce bilmeden de çok iyi yerlere gelebilir hatta Full-Stack olabilirsiniz.
değerli yorumunuz için teşekkürler hocam ama sonuc itibari ile dokumantasyon ingilizce ise yine ingilizce lazım

Eygun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim anlamadığım yaşınız kaç ki direk ingilizceyi elediniz? yaşınız 25i geçmediyse ingilizceyi rahat bir şekilde öğrenebilirsiniz.yaş ilerledikçe bazı imkanlar el vermeyebiliyor(aile gibi).
yasım 29 hocam aslında udemyden falan alıp yapabilirimde cok zormus gibi geliyor bir sürü kelime ezberlencek hafızamda okadar iyi deil emek verip boşa sallamakta var ondan dolayı emekte vermek istemiyorum acıkcası