merhaba,
1 yil once bir site acmistim, site tam yukselise gecti birilerinin gözüne batmis olacakki deli bir sekilde ***** sitelerden vs siteme bir suru link cikildi. hepsini google reddetme aracisi ile reddettim. fakat 1 yil oldu hala site duzelmedi anlayacaginiz o siteyi kapattim yine ayni sektorde ikinci bir site actim suan 6 aylik. 5.ayinda siteye seocu tuttum. ve site inanilmaz derece bir hit artisi yakaladi surekli uzun makale giriyordum fakat yine bir makale girdikki makale siralamalarda yok baktik ki bunada link cikilmis. simdi bu sektorde bir .....siz var diye dusunuyorum link cikiyor siteye. ve bu sitede patladi. simdi bu sektorden suphelendigim icin baska sektoe buldum o sektore girmeyi dusunuyorum ama, sikintim su artik bıktım maddiyatin gitmesini gectim emekler heba çöp oluyor. bunun bir cozumu yokmu? kime sorsam google ile reddet bekle diyorlar. reddediyorum ama uzun sure duzleme olmuyor. duzelse bile bu sefer baska link cikiliyor? bunun baska bir cozumu olamazmi? ne bileyim guvenlik ile alakali sunucu olur vds olur host olur. kagayi yemek uzeteyim ne yapmam gerek?

tesekkurler simdiden cevap veren herkese...